Prie „Bucks“ organizacijos jungiasi ir trečiasis brolis Antetokounmpo

Prieš 1 metus 77

Milvokio „Bucks“ ekipa rūpinasi, kad lyderis ir viena ryškiausių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždžių Giannis Antetokounmpo jaustųsi kaip namuose.

Komandos sudėtyje atsirado vietos Thanasiui Antetokounmpo, o dabar prie organizacijos jungiasi ir jų jaunėlis brolis Alexis, papildęs dublerių komandą Viskonsino „Herd“.

The Wisconsin Herd has acquired the returning player rights to Alex Antetokounmpo and a second-round pick in the 2023 NBA G League Draft from the Raptors 905 in exchange for the returning player rights of Jalen Lecque.

📰: https://t.co/9p8oeKe8at pic.twitter.com/vIkhZUjPA5

— Wisconsin Herd (@WisconsinHerd) July 25, 2022

„Herd“ mainais už A.Antetokounmpo ir 2023-ųjų G lygos naujokų biržos šaukimą į Toronto „Raptors 905“ išsiuntė Jaleną Lecque.

20 metų 203 cm ūgio graikas praėjusiame G lygos sezone per 8 minutes rinko 2,6 taško bei 1,3 atkovoto kamuolio.

22 metų 193 cm ūgio J.Lecque rinko gerokai solidesnius skaičius – 29 minutės, 16 taškų (27 procentai tritaškių), 3,9 atkovoto kamuolio bei 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Iki viso šeimos susirinkimo Milvokio klubui trūksta tik Kosto Antetokounmpo, kuris 2020-aisiais su Los Andželo „Lakers“ tapo NBA čempionu, bet neradęs solidesnės rolės patraukė į Eurolygą, kur atstovavo Vilerbano ASVEL.

„Ilgoji pertrauka“: Brazdeikis „Žalgiryje“, „Ryto“ pinigai ir derybos su Baldwinu, Šakičiaus sugrįžimas bei „Šiaulių“ išgąstis dėl dviejų lyderių

Skaityti visą pranešimą