Prezidentūros kalėdinę eglutę papuoš ir Vilniaus rajone sukurti nameliai

Prieš 1 metus 97

Artėjant šv. Kalėdoms Vilniaus rajono savivaldybės kultūros įstaigos prisidėjo prie pirmosios šalies ponios Dianos Nausėdienės inicijuotos kalėdinių žaisliukų akcijos „Namų jaukumas“. Sukurti žaisliukai papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę.

Gražioje ir bendruomeniškoje akcijoje aktyviai dalyvavo Rudaminos ir Nemenčinės daugiafunkciniai kultūros centrai. Vilniaus rajono savivaldybė jau artimiausiu metu į Prezidentūrą pristatys kupinas širdžių šilumos ir meilės kalėdinės eglutės dekoracijas – iš vilnos sukurtus jaukius namelius. Rankų darbo nameliai papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę ir bus padovanoti tiems, kuriems šiuo metu namų šilumos trūksta labiausiai.

Kalėdinių dekoracijų kūrimo akciją pirmoji ponia inicijuoja antrus metus iš eilės. Praėjusiais metais iš vilnos velti paukšteliai sutelkė bendruomenes, savivaldybes, įstaigas, papuošė Prezidentūros eglę ir tapo dovana NATO kariams, gražiausias metų šventes sutinkantiems toli nuo šeimų ir artimųjų.

Praeitais metais prie šios akcijos prisijungė Vilniaus rajono socialinės, švietimo ir kultūros įstaigos. Plačiau apie praeitų metų akciją galite skaityti čia.

Nespėjusieji taip pat gali susipažinti su akcija ir dekoracijų kūrimo procesu. Prezidentūros atsiųsta namukų kūrimo instrukcija ir išklotinė.

Skaityti visą pranešimą