Prevencinė priemonė automobilių techninei būklei įvertinti

Prieš 1 metus 68

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai be vairuotojų blaivumo ar apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų, greičio kontrolės priemonių vykdė ir prevencinę priemonę automobilių techninės būklei įvertinti.

Kadangi nuo balandžio 10 d. draudžiama eksploatuoti transporto priemones su dygliuotomis padangomis, o vairuotojai, kurie važinėja žieminėmis dygliuotomis padangomis, privalėjo jas pakeisti vasarinėmis iki nurodytos dienos, policijos pareigūnai balandžio 25 d. vykdė prevencinę priemonę automobilių techninės būklei įvertinti.

Priemonė prasidėjo nuo ankstyvo ryto, 7.30 val., prie Pasakų parko. Per dvi priemonės valandas policijos pareigūnai patikrino 130 transporto priemonių ir tik keliems vairuotojams vairuotojams surašė administracinio nusižengimo protokolus dėl transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų pažeidimo (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 415 str.).

Sostinės kelių policijos skyriaus pareigūnai linki saugių kelionių ir džiaugiasi, kad dauguma vairuotojų yra sąmoningi ir atsakingi.

Skaityti visą pranešimą