Pora, pamiršusi kūdikiui nupirkti bilietą, paliko jį prie oro uosto registracijos langelio

Prieš 1 metus 59

Tel Avivo oro uoste prie registracijos langelio pora paliko savo kūdikį, kadangi šis neturėjo bilieto, o „Raynair“ neįleido jo į lėktuvą, rašo CNN.

Pora antradienį kartu su kūdikiu registravosi į „Ryanair“ skrydį iš Ben Guriono tarptautinio oro uosto (Izraelis) į Briuselį (Belgija).

Paaiškėjo, kad kūdikis neturėjo bilieto, todėl oro linijos neįleido jo į lėktuvą. Pora nusprendė toliau vykti į skrydį, o vaiką paliko prie oro linijų registracijos langelio.

„Pora pavėlavo į skrydį, kai skrydžio registracija jau buvo uždaryta. Pora paliko vaikišką kėdutę su kūdikiu ir bėgo link saugumo patikros 1 terminale, bandydama pasiekti įlaipinimo į skrydį vartus“, – CNN teigė oro uosto atstovai.

Pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ internetinėje svetainėje rašoma, kad kūdikius galima įtraukti į skrydį atliekant užsakymą internetu. Planuojant keliauti su kūdikiu už kiekvieną skrydį į vieną pusę, kai kūdikis sėdi ant suaugusiojo kelių, taikomas 25 eurų mokestis. Jei suaugusieji nori, kad kūdikis būtų skraidinamas su automobiline kėdute, už sėdynę reikia mokėti atskirai.

„Ryanair“ informavo, kad galiausiai oro uosto apsauga neleido porai išskristi ir sugrąžino juos prie kūdikio.

Izraelio policijos atstovas spaudai CNN telefonu sakė, kad policijai atvykus į įvykio vietą problema jau buvo išspręsta: „Kūdikis buvo su tėvais, o tolimesnis tyrimas nebus vykdomas.“

Skaityti visą pranešimą