Populiarėja Šalčininkuose veikiantis bokso skyrius

Prieš 1 metus 123

Senoliai sakydavo „Sveikame kūne – sveika dvasia“. Šio principo laikosi kūno kultūros draugija „Sokół“ Šalčininkų skyriaus nariai, aktyviai sportuojantys keliose sekcijose, taip pat ir boksą. Šalčininkuose veikianti sekcija vienija kelias dešimtis Pavelo Markovo treniruojamų sportininkų. Užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę, po du užsiėmimus per dieną. Norinčių sportuoti daugėja.

– Ši sekcija labai populiari. Ją lanko moksleiviai, studentai, bet yra ir suaugusiųjų. Esame dėkingi  Šalčininkų rajono savivaldybei ir rajono merui Zdzislavui Palevičiui už paramą, nes suteikdami patalpas mūsų veiklai, sukuria sąlygas sportuoti. Džiaugiamės, kad šio bendradarbiavimo dėka galime priimti daugiau žmonių, pasirūpinti reikalinga įranga, – sako kūno kultūros draugija „Sokół“ Šalčininkų skyriaus pirmininkas  Edgar Obločinski.

 
 

Sekcijos treneris Pavel Markov priduria, kad artimiausias sezonas planuojamas labai aktyvus. Grupes papildė nauji nariai. Tarp norinčių lankyti bokso treniruotes yra ir keletas merginų.

– Naujas lapas mūsų užsiėmimų kalendoriuje yra rugsėjis. Šiandien į treniruotę atėjo 20 jaunuolių. Tai gana gausi grupė. Su kai kuriais tik susipažįstame, tačiau yra ir „veteranų“, – sako treneris.

Kelerius metus veikianti bokso sekcija jau užaugino savo lyderius, tad artimiausiu metu kūno kultūros draugijos „Sokół“ Šalčininkų skyrius planuoja surengti turnyrą, į kurį bus kviečiami ir šalčininkiečiai, ir kitų Lietuvos rajonų boksininkai.

Skaityti visą pranešimą