Po rungtynių įniršęs Kiltinavičius kaltino teisėjus: atėmė iš mūsų pergalę

Prieš 1 metus 70

Sekmadienį LKL pirmenybėse Prienų „Labas GAS“ ekipa po atkaklios kovos 75:81 nusileido Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkams, o po susitikimo Prienų ekipos strategas Marius Kiltinavičius prartrūko emocijomis.

„Pirmiausia noriu pakalbėti apie savo komandą, kokia mes šiandien buvome komanda. Kaip mes kovėmės, vienas kitą palaikėme, fantastiškai grįžome į rungtynes. Labai gerai gynėmės. Esu labai patenkintas vyrais.

Aš jaučiuosi nugalėjęs, jeigu atvirai. Kodėl? Ką tik peržiūrėjau vaizdo įrašą, teisėjai atėmė iš mūsų pergalę“, – spaudos konferenciją pradėjo M. Kiltinavičius.

Kaip buvo rašoma LKL.lt, minutės, komandų atakos strigo, ištiksėjo didelė dalis laiko ir tik likus 49 sek. baudų mesti stojo Željko Šakičius – 77:73. D.Vilys bandė gelbėti prieniškius, K.Kullamae klydo, tiesa, D.Domarkui fiksuota pražanga puolime bei techninė nuobauda, nors jis galėjo lyginti rezultatą. Taip Ž.Šakičius kone tvirtino pergalę panevėžiečiams – 78:75. Mačui einant į pabaigą techninę pražangą užsidirbo ir Marius Kiltinavičius.

„Trys dalykai buvo pažeisti. Jis tikrai nebuvo priekyje, kontaktas buvo šoninis. Antra, buvo įžengta į nusileidžiančio žaidėjo zoną, jis nesulaukė jo, jis palindo po juo. Cilindro taisyklė. Trečia, jis nespėjo sustatyti kojų, nebuvo laiku. Būtų užtekę vieną dalyką pamatyti ir būtų mūsų pergalė. Aš jums garantuoju. Labai gerbiu trenerį Nenadą Čanaką, mano kalba nereiškia nepagarbos jam. Bet toje pačioje situacijoje, jei „Lietkabelis“ būtų atakavęs, o mes gynęsi, 100 proc. būtų 2+1“, – emocingai spaudos konferencijoje kalbėjo M. Kiltinavičius.

„Realiai mes nugalėjome „Lietkabelį“ išvykoje. Mes tikrai galime iškovoti tris pergales, jeigu žaisime taip, kaip šiandien, ir jei teisėjai neatims iš mūsų taško vėl“, – rėžė spaudos konferenciją palikęs M. Kiltinavičius.

Skaityti visą pranešimą