Po diskvalifikacijos sugrįžtantis Sabonį sužeidęs Greenas: toliau žaisiu taip, kaip žaidžiu

Prieš 1 metus 45

Krepšinio pasaulį sudrebinęs epizodas tarp Sakramento „Kings“ komandai atstovaujančio lietuvio Domanto Sabonio ir San Fransisko „Warriors“ žaidėjo Draymondo Greeno socialiniuose tinkluose užkūrę tikrą įvairiausių komentarų pirtį. 

Prieš ketvirtąsias NBA atkrintamųjų serijos rungtynes pats D. Greenas pareiškė, kad pokyčių nesiims ir žais taip, kaip žaidė.

Dėl epizodo, kuomet „Warriors“ narys užlipo ant D. Sabonio, jis buvo priverstas praleisti trečiąsias ekipų tarpusavio serijos rungtynes, kurias čempionų titulą ginantys San Fransisko krepšininkai laimėjo rezultatu 114:97.

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) April 18, 2023

Prieš vėl sugrįždamas į aikštelę D. Greenas ESPN žurnalistei Kendrai Andrews užsiminė apie sukurtą netikrą „Draymondo taisyklę“ ir pabrėžė, kad savo žaidimo stiliaus keisti neketina.

„Jie jau anksčiau sukūrė tą „Draymondo taisyklę“, kuri neveikia. Aš vis dar esu čia. Draymondo šį taisyklė tikrai neišmuš. Aš ir toliau žaisiu žaidimą taip, kaip žaidžiu, būsiu toks, koks esu, nes tai veda mane ir komandą į laimėjimus.

Jei pralaimėčiau, tai jie nekurtų jokių „Draymondo taisyklių“. Kol jie jas kuria, tai reiškia, kad mes laimime ir tai yra puiku. Tai nekeičia pačio Draymondo“, – prieš ketvirtąją „Warriors“ ir „Kings“ akistatą pirmajame NBA atkrintamųjų varžybų rate kalbėjo amerikietis.

Šiuo metu serijoje iki keturių pergalių Sakramento ekipa pirmauja 2-1.

Ketvirtosios komandų rungtynės vėl vyks San Fransiske ir bus žaidžiamos Lietuvai patogiu laiku – 22:30 val. sekmadienį (balandžio 23 diena).

Skaityti visą pranešimą