Per šaudymus Memfyje žuvo 1 žmogus, 10 sužeista

Prieš 1 metus 53

Anot Memfio policijos departamento pranešimo, paskelbto socialiniame tinkle „Twitter“, sekmadienio naktį Tenesyje per porą šaudymų, kurie, policijos nuomone, buvo susiję, žuvo vienas žmogus ir 10 buvo sužeista.

Iki sekmadienio vidurdienio policija dėl išpuolių nebuvo sulaikiusi jokių asmenų, tačiau paskelbė trijų vyrų, kurie, pasak jos, yra įtariamieji, nuotraukas. Pasak policijos, vienas iš vyrų galėjo būti sužeistas ir jam galėjo prireikti medikų pagalbos.

Šaudynės įvyko Memfyje, Vaitheiveno rajone, maždaug 16 km į pietus nuo miesto centro, netoli Memfio tarptautinio oro uosto.

Policija į pirmąją įvykio vietą Memfio naktiniame klube „Live Lounge“ atvyko 24 val. 43 min. (7 val. 43 min. Lietuvos laiku). Du nukentėjusieji kritinės būklės buvo išvežti į ligoninę. Dar penki asmenys, patyrę ne tokius sunkius sužalojimus, privačiais automobiliais išvyko į rajono ligonines ir vėliau sekmadienį buvo paleisti.

Kol policija buvo pirmojoje įvykio vietoje, jai buvo pranešta apie antrąjį šaudymą maždaug už kilometro. Policijos teigimu, ten buvo konstatuota vieno vyro mirtis, o kiti trys nukentėjusieji buvo išvežti į ligoninę kritinės būklės.

Policijos duomenimis, penkių hospitalizuotų nukentėjusiųjų būklė sekmadienio vidurdienį tebebuvo kritinė.

Abu šaudymai įvyko Ist Šelbi Draiv (angl. East Shelby Drive) gatvėje – komerciniame koridoriuje su restoranais, maisto prekių parduotuvėmis, bažnyčiomis ir medicinos įstaigomis, apsuptame gyvenamųjų namų.

Policija kol kas nežino, kas paskatino šaudyti ir ar šaulys pažinojo aukas.

Skaityti visą pranešimą