Per grumtynes dėl alkoholio sužalotas parduotuvės apsaugininkas

Prieš 1 metus 58

Šiaulių apskrities policijos duomenimis, incidentas įvyko prekybos centre Livonijos g.

Apie 20 val. 30 min. parduotuvės apsaugos darbuotojas pastebėjo du vyrus. Jie žinomi dėl vagysčių, todėl apsaugininkas ėmė atidžiai abu stebėti. Netrukus darbuotojas pamatė, kaip alkoholio skyriuje vienas vyrų striukėje paslėpė butelį.

Išėjusius pro kasą vyrus apsaugininkas sustabdė. Pas vieną jų rastas alkoholinio gėrimo butelis. Vyras tikino, kad už jį sumokėjo, bet apsaugininkas nepatikėjo. Buvo jau po 20 val., alkoholiniai gėrimai tokiu metu neparduodami.

Vyras atidavė butelį apsaugininkui, bet šis liepė eiti kartu ir laukti policijos.

Tuomet įvyko grumtynės. Apsaugos darbuotojui (gim. 1981 m.) sulaužytas pirštas. Nukentėjusysis po medikų apžiūros Joniškio ligoninėje gydosi ambulatoriškai.

Abu apsaugininką užpuolę vyrai buvo neblaivūs. Vienam (gim. 1998 m.) nustatytas lengvas girtumas (0,67 prom.), jo draugui (gim. 2002 m.) – vidutinis (2,22 prom.).

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą