„Penktas kėlinys“: Eurolygos ketvirtfinalio prognozės, geriausi „Žalgirio“ ėjimai ir graikas Th.Walkupas

Prieš 1 metus 46

„Penktojo kėlinio“ laidoje šią savaitę Krepsinis.net vyr. redaktorius Edgaras Pulkovskis, portalo žurnalistas Tautvydas Kubilius ir TV3 sporto žinių veidas Vilius Stalgaitis aptarė savaitės aktualijas.

Šįkart daugiausiai dėmesio buvo skirta Eurolygos ketvirtfinalių apžvalgai, taip pat išdalintos reguliaraus sezono nominacijos, aptartas Thomaso Walkupo tapimas graiku ir situacija Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).

Go3 „Penktojo kėlinio“ podkasto žiūrovams suteikia galimybę prenumeruoti Go3 TV + Sporto paketą mėnesiui tik už 1 Eur. Standartinė TV + Sportas paketo kaina – 11,99 Eur/mėn. Kaina su specialiu kodu – 1 Eur mėnesiui.

Kuponas gali būti panaudotas užsakymo procese arba specialiame kupono aktyvavimo puslapyje https://go3.lt/subscriber/voucher?code=penktask

Įveskite kupono kodą PENKTASK ir spauskite „Tęsti“ arba tiesiog paspauskite nuorodą ir kodas jau bus įvestas. Kuponas galioja iki balandžio 30 d.

00:00 – (ne)aiški situacija LKL lentelėje

07:52 – paskutinis šansas sustiprinti sudėtį

13:32 – graiku tapęs Th.Walkupas

23:09 – „Olympiacos“ – „Fenerbahče

35:50 – mažiausiai nuspėjama pora

41:40 – „Real“ – „Partizan“

49:30 – „Žalgiris“ prieš Šarą

58:33 – geriausias sezono treneris

1:04:58 – geriausi „Žalgirio“ sprendimai

1:08:10 – likusios nominacijos

„Ilgoji pertrauka“: „Ryto“ sudėties dėlionė – sunkiai išsaugomi Normantas ir Radzevičius, dideli pasikeitimai, Masiulio likimas, dominantys ir komandai tinkantys lietuviai

Skaityti visą pranešimą