Penktadienio rytas Vilniuje prasidėjo chaosu: pasipylė avarijos, eismas daugelyje gatvių paralyžiuotas

Prieš 1 metus 84

Penktadienio rytas Vilniaus gatvėse pažymėtas chaosu ir nusidriekusiomis automobilių spūstimis. Eismą apsunkino ne tik vykdomi kelio darbai, bet ir sudėtingos oro sąlygos, galimai dėl kurių įvyko ne viena avarija.

Pirmieji pranešimai apie sukaustytą eismą Vilniuje pasirodė dar apie 7 val. ryto. Vėliau vairuotojai pranešė ir apie pasipylusias avarijas skirtingose miesto dalyse.

Vienas iš incidentų įvyko pagrindinėje – Geležinio Vilko – gatvėje. Čia, prieš pat Seimo tunelį, centro link, automobilis rėžėsi į kraštinėje juostoje stovėjusią transporto priemonę, kuri buvo naudojama reklaminiam stendui pakeisti.

Dar viena avarija įvyko Ukmergės gatvės pabaigoje, prie autocentro „Mototoja“. Pirminiais duomenimis, čia galimai partrenktas žmogus, kurį medikai išgabeno į ligoninę.

Vilniaus miesto savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ (JUDU) informacinės eismo stebėjimo sistemos duomenimis, apie 8.40 val. sostinėje iš viso fiksuota 10 avarijų, pateikiama informacija apie 22 skirtingose vietose vykdomus kelio darbus. Iš viso fiksuojamos 8 automobilių spūstys.

Sudėtingiausia situacija yra jau minėtoje Geležinio Vilko gatvėje, taip pat Vakariniame aplinkkelyje, Oslo, Kareivių, Žirmūnų, Olandų gatvėse, Savanorių, Laisvės bei Konstitucijos prospektuose.

Skaityti visą pranešimą