Pasirodžius žinioms apie norą parduoti „Liverpool“ savininkai teigia: svarstytume naujų akcininkų galimybę

Prieš 1 metus 71

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai, kad „Liverpool“ klubą gali būti norima parduoti, klubo savininkai išplatino pranešimą.

„The Athletic“ žurnalistas Davidas Ornsteinas pirmadienį paskelbė, kad „Liverpool“ savininkė „Fenway Sports Group“ (FSG) ruošiasi parduoti klubą.

Teigiama, kad buvo paruoštos pardavimo prezentacijos ir yra laukiami pasiūlymai.

Remiantis šaltiniais panašią informaciją paskelbė ir ESPN žurnalistas Markas Ogdenas, kuris teigė, kad informacija apie galimą pardavimą potencialiems pirkėjams buvo išsiųsta jau praėjusį mėnesį.

Tiesa, M. Ogdenas priduria, kad nors FSG yra pasiruošusi visiškai perleisti visą „Liverpool“ akcijų paketą, yra mąstoma ir apie išorines investicijas į klubą.

Pati FSG netrukus išplatino ir savo pranešimą.

„FSG dažnai sulaukdavo trečiųjų šalių, norinčių tapti „Liverpool“ akcininkais, susidomėjimo. FSG jau anksčiau yra sakiusi, kad tinkamomis sąlygomis svarstytume naujų akcininkų galimybę, jei tai geriausiai atitiktų „Liverpool“ klubo interesus.

FSG ir toliau yra visiškai įsipareigojusi siekti „Liverpool“ sėkmės tiek aikštėje, tiek už jos ribų“, – rašoma „Sky Sports“ cituojamame FSG pranešime.

Kaip skelbiama BBC, FSG „Liverpool“ įsigijo už 300 mln. svarų sterlingų. Šis sandoris buvo atliktas 2010 m.

Skaityti visą pranešimą