Pašalinus gedimą geležinkelio atkarpoje Jonava–Gaižiūnai, atnaujintas eismas trimis maršrutais

Prieš 1 metus 67

Pašalinus techninį infrastruktūros gedimą geležinkelio atkarpoje Jonava–Gaižiūnai, sekmadienį vakare, po 21 val., atnaujintas įprastas traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas, rašoma Lietuvos geležinkelių (LTG) pranešime žiniasklaidai.

Nurodoma, kad traukiniams vėl kursuojant sklandžiai, atnaujinti bilietų pardavimai į šiuos maršrutus.

Sekmadienio rytą atkarpoje Jonava–Gaižiūnai įvykus techniniam infrastruktūros – bėgių temperatūros kompensavimo įrenginio – gedimui buvo perorganizuojamas traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas. Susitelkusios specialistų pajėgos įvykusį gedimą baigė šalinti sekmadienį vakare.

Siekiant kuo mažiau paveikti klientų šventinio savaitgalio planus bei užtikrinti būtinąjį susisiekimą, kol vyko infrastruktūros remonto darbai, traukiniai kursavo atkarpomis Vilnius–Gaižiūnai–Vilnius ir Klaipėda–Jonava–Klaipėda bei Šiauliai–Jonava–Šiauliai, o atkarpa Gaižiūnai–Jonava–Gaižiūnai ir Kaunas–Jonava–Kaunas keleiviai buvo pervežami specialiais autobusais.

„LTG Link“ primena, kad traukiniams vėluojant atvykti į galutinę stotį ilgiau nei 60 min., keleiviai kviečiami kreiptis el. paštu nuomone@ltglink.lt dėl kompensacijos. Laiške prašoma prisegti kelionės bilietą ir nurodyti banko sąskaitą, į kurią bus pervesti pinigai. Lėšos už atšauktų reisų bilietus keleiviams taip pat kompensuojamos.

Skaityti visą pranešimą