Papildymo ieškantis D.Kairys: Evanso išvykimas – šokas visai komandai, sužinojome tik mačo išvakarėse

Prieš 1 metus 63

Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) startavo dar vienas ketvirtfinalis, kuriame pirmą, bet trapią pergalę pasiekė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“.

Nors rungtynes Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ pralaimėjo 81:85, tai nebuvo galvos skausmas Donaldui Kairiui, kadangi laukia atsakomasis mūšis. Treneris kalbėjo apie šoką, kurį gavo sužinojęs apie Jawuno Evanso išvykimą į antrąją Izraelio lygą.

„Buvo lengvas šokas visai komandai. Negavome jokio įspėjimo ir tik rungtynių išvakarėse sužinojome, kad žaidėjo nebebus. Treniruotėje jis atrodė įspūdingai, taip atrodė ir pastarosiose rungtynėse. Mus tai labai paveikė. Į jo vietą jau ieškome žaidėjo“, – pripažino treneris.

Ant plauko pakibęs ir Alexo Hamiltono likimas. Šis Utenos komandos legionierius fiksuoja 11,6 taško, 3,3 atkovoto kamuolio, 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir 14,1 naudingumo balo statistiką. Jis taip pat gali išvykti.

„Jei jis geria žaidžia, jį ko gero išpirks. Bet liko kelios dienos iki termino pabaigos ir tikimės, jog jis liks“, – šyptelėjo D.Kairys.

Skaityti visą pranešimą