Panevėžyje pralaimėjęs Maksvytis: kažkiek įvyko katės ir pelės žaidimas

Prieš 11 mėnesius 65

„Mieliau būtume pasirinkę treniruočių dieną, žinant kokios reikšmės rungtynės buvo“- pralaimėjimu reguliariųjų LKL sezoną užbaigęs kalbėjo Kauno „Žalgirio“ treneris Kazys Maksvytis.

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (23-10) antradienį namie 87:85 (12:21, 21:24, 21:16, 33:24) apgynė tvirtovę nuo Tylerio Cavanaugh sugrįžimo sulaukusio Kauno „Žalgirio“ (28-5).

Rungtynės nebekeitė nieko nė vienai ekipai, kadangi žalgiriečiai reguliariajame sezone yra pirmi, o panevėžiečiai – ketvirti. „Žalgiris“ ketvirtfinalyje susitiks su Kėdainių „Nevėžiu-Optibet“, o „7bet-Lietkabelis“ – su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“.

„Žinojome, kad šitos rungtynės nieko nelems. Iš abiejų pusių buvo nereikšmingos. Per daug išplėsti nenorėčiau. Mes žiūrėjome savo tikslus, dalinome minutes, žinoma, bandėme laimėti. Kažkiek įvyko katės ir pelės žaidimas, nes didelė tikimybė susitikti „Lietkabelį“ kituose etapuose.

Kalbant apie skirtingas rungtynių puses, tai nesinorėjo pabaigoje mesti tų žaidėjų, kurie žaidė geriau, dalinome minutes ir bandėme laimėti tais žaidėjas, tačiau pralaimėjome“, – sakė K. Maksvytis.

Tuo tarpu „Lietkabelio“ strategas Nenadas Čanakas jau laukia ketvirtfinalio serijos su „Juventus“ ekipa.

„Šios rungtynės jau nieko nelėmė, bet man visada geriau laimėti jas ir atkrintamąsias pasitikti pozityviai. Dabar mūsų mintyse ketvirtfinalio serija su Utenos „Juventus“ komanda ir mes juos labai gerbiame. Galvoti apie „Žalgirį“ pusfinalyje yra dar per anksti. Jei nugalėsime Uteną, tada bus galima kalbėti“, – teigė N. Čanakas.

„Lietkabelis“ su „Juventus“ susikaus jau gegužės 12-ąją, o „Žalgirio“ ir „Nevėžio“ serija startuos gegužės 13 d.

Skaityti visą pranešimą