Panevėžyje mįslingai dingo paauglė su savo 2 mėnesių kūdikiu: atskleidė daugiau istorijos detalių

Prieš 1 metus 70

Pranešama, kad gruodžio 28 d., apie 17-18 val., Panevėžyje iš namų Staniūnų g. išėjo 16-metė Izabelė Minkevičiūtė su 2 mėn. kūdikiu ir negrįžta.

Pirminiais duomenimis, kūdikis yra nepilnametės vaikas. Apie dingimą pranešė sunerimusi 16-metės mama.

Požymiai: ūgis 160 cm, liekno kūno sudėjimo, plaukai ilgi, kaštoninės spalvos. Apsiavusi baltos spalvos batais, vilki juodą paltą ir tamsias kelnes. Kūdikis mėlynu kombinezonu ir geltonos spalvos kepure.

Pastebėję ieškomą merginą skambinkite tel. nr. 112.

Kaip Delfi sakė Panevėžio policijos atstovė Odeta Jukniūtė, mergina kol kas nerasta, paieškos tebevyksta, o daugiau detalių nėra žinoma, nes tyrimas tik prasidėjo.

Panevėžio apskrities Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Žaneta Ginaitė atskleidė, kad iki šiol mama su kūdikiu gyveno ne Lietuvoje.

„Tad kreipsimės ir į kolegas užsienio šalyje, kad suteiktų daugiau informacijos apie šeimą.

Kai tik mama su kūdikiu atsiras, vertinsime, kokios pagalbos jiems gali reikėti ir nedelsiant šią pagalbą inicijuosime“, – komentavo ji.

Pasak Ž. Ginaitienės, dabar svarbiausia rasti jauną mamą su kūdikiu.

„Prisidedame prie policijos prašymo visuomenei padėti rasti jauną moterį ir jos vaiką, – nurodė vedėja. – Apie mamos ir kūdikio dingimą vaiko teisių gynėjus informavo policijos pareigūnai. Nuolat palaikome su jais ryšį, dalijamės informacija.“

Beje, tai ne pirmas kartas, kai ši mergina dingsta. Policija dar sausio pradžioje dalinosi prašymu padėti rasti iš mokyklos išėjusią ir namo negrįžusią I. Minkevičiūtę.

Izabelė Minkevičiūtė

Izabelė Minkevičiūtė

© Panevėžio apskr.VPK

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą