Pakeliui į Kauną – vienu „CityBee” mažiau

Prieš 1 metus 84

Trečiadienio rytą greta A1 kelio užfiksuotas ant stogo apsivertęs „Ford” markės automobilis, pažymėtas „CityBee” ženklais.

„Vienu „CityBee” mažiau. Žiežmariai”, – „Kas vyksta Kaune” grupėje pranešta apie 11.18 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, eismo įvykis fiksuotas prieš 9 val. ryto.

Policijos atstovai naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” nurodė, kad apie 08.45 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaišiadorių rajone, ties Žiežmariais, magistraliniame kelyje, pirminiais duomenimis, dėl slidžios kelio dangos, automobilis „Ford Fiesta”, vairuojamas 1983 metais gimusio vyro, nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

Anot pareigūnų, vairuotojas nenukentėjo, jam pagalbos neprireikė.

„CityBee” avarija / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad trečiadienio rytą A1 kelyje, ties Milžinų kaimu, įvyko masinė avarija. Skaičiuojama, kad susidūrė apie 15 transporto priemonių.

Eismą sunkina plikledis

9 val. Automobilių kelių direkcijos duomenimis, vidurio ir šiaurės rytų Lietuvoje eismą pagrindiniais keliais sunkina plikledis, ypač sudėtingos sąlygos Kaišiadorių rajone.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos šlapios arba drėgnos, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka provėžoti, slidūs, padengti pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu.

Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį ir atkreipti dėmesį į pavojingus kelių ruožus ir sumažinti greitį prieš juos, t. y. sankryžas, miško proskynas, taip pat būti atidžius važiuojant per tiltus ir viadukus.

Šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šilumos iki 3 laipsnių šalčio.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Skaityti visą pranešimą