Nuteistojo skrandis buvo pilnas paketų su narkotinėmis medžiagomis

Prieš 1 metus 72

Šių metų kovo 3 d. Pravieniškių 1-jame kalėjime, pareigūnams tikrinant nuteistuosius, grįžtančius iš išvykos į pusiau atviro tipo bausmės atlikimo vietą, įtarimų sukėlė vieno nuteistojo elgesys.

Įvertinę apie kalinį turimą informaciją, pareigūnai jį nuvežė į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikas. Medikams jį apžiūrėjus ir atlikus tyrimus, nustatyta, kad nuteistojo skrandis yra pilnas apvalios formos paketėlių, kuriuose buvo narkotinės medžiagos.

Skrandyje aptikus svetimkūnius, bausmę atliekantis asmuo pats patvirtino, kad į įkalinimo įstaigą bandė įnešti keletą paketų su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Paketus vyras prarijo prieš grįždamas į įkalinimo įstaigą. Nuteistasis iš viso bandė pergabenti apie 11 paketėlių.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už šią nusikalstamą veiką numatoma bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą