Nuobodžioje ir sirgalių švilpimu pažymėtoje kovoje Adesanya dar kartą pagynė UFC titulą

Prieš 1 metus 90

„UFC 276“ mišrių kovos menų renginio paskutine kova sekmadienio rytą Lietuvos laiku tapo Israelio Adesanya (23-1) ir Jaredo Cannonierio (15-6) dvikova dėl vidutinio svorio kategorijos čempiono diržo. Penktą kartą savo titulą teisėjų sprendimu apgynė I. Adesanya.

32 metų Nigerijoje gimęs I. Adesanya Las Vegaso „T-Mobile“ arenoje vykusią dvikovą laimėjo vieningu teisėjų sprendimu 49-46, 49-46, 50-45.

Visa dvikova buvo gana nuobodi, o arenoje susirinkę žiūrovai ne kartą kovotojams švilpė ir baubė, ragindami juos kovoti aktyviau. Tačiau rimto šou kovinio sporto sirgaliai taip ir neišvydo.

Israel Adesanya with the Undertaker entrance!!! 😭😭🔥🔥 pic.twitter.com/kLrPjqFQHP

— LakeShowYo (@LakeShowYo) July 3, 2022

I. Adesanya visą kovą iš esmės išlaikė 6 metais vyresnį J. Cannonierį toliau nuo savęs ir neleido kovai pereiti į parterį.

Tai buvo jau penktasis kartas, kai I. Adesanya apgynė savo vidutinio svorio kategorijos čempiono diržą. Jis šiame svoryje UFC organizacijoje lieka nenugalėtas.

Kol kas vienintelis nigeriečio pralaimėjimas buvo patirtas 2021 m. kovą, kai jis nusileido Janui Blachowiczui kovoje dėl pussunkio svorio kategorijos čempiono titulo.

Po dvikovos I. Adesanya teigė, kad jau žino ir savo kitą varžovą – juo turėtų būti „UFC 276“ renginyje Seaną Stricklandą įveikęs Alexas Pereira, kuris jau yra įveikęs I. Adesanya kikbokso ringe.

Skaityti visą pranešimą