Nufilmuota: girtas lietuvis keleivis siautėjo į Alikantę skrendančiame lėktuve orlaivis priverstinai nutupdytas Varšuvoje

Prieš 1 metus 65

Delfi skaitytoja pasakojo, kad antradienį skrydis į Alikantę turėjo trukti 4 val., bet tęsėsi dvigubai ilgiau.

Prieš pakylant iš Kauno oro uosto, keleiviams teko apie 2 val. laukti, kol bus nutirpintas ledas nuo lėktuvo ir pakilimo tako.

Galiausiai lėktuvui pakilus, orlaivio įgula siūlė keleiviams užkandos ir gėrimų.

Vienas keleivis, pro kurį stiuardai jau buvo praėję, ėmė piktai šaukti, kad šie grįžtų. Lėktuvą aptarnavo lietuviškai nekalbanti kompanijos „Ryanair“ įgula. Stiuardai iš pradžių nepaisė vyro šūkaliojimų, tuomet šis ėmė rėkauti ir keiktis rusiškai. Galiausiai pakilo iš savo vietos ir ėmė kabinėtis prie įgulos.

Chuliganą sutramdė kiti keleiviai. Keli vyrai pasodino jį į vietą ir laikė, tuo metu stiuardesė, pasitarusi su lakūnais, paskelbė, kad lėktuvas leidžiasi Varšuvoje.

Nusileidus, lėktuve pasirodė teisėsaugos pareigūnai. Siautėjęs keleivis atsisakė išlipti. Tuomet vyrui buvo uždėti antrankiai, jis išvestas jėga.

Išlaipinus chuliganą, lėktuvas tęsė skrydį į Alikantę. Liudytojų teigimu, agresyvusis keleivis dar prieš laipinant į lėktuvą Kaune atrodė girtas. Žmonės stebisi, kodėl neadekvačiam vyrui buvo leista skristi?

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovas Giedrius Mišutis teigia, kad gavus pranešimą apie lėktuve siautėjantį keleivį, šį prie trapo visada pasitinka pasieniečiai. Chuliganas vedamas į specialią patalpą, kol jo paimti atvažiuoja policija.

Delfi dėkoja incidento liudytojai už vaizdo medžiagą!

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą