Nieko po pergalės LKL neslėpęs Maksvytis: mūsų galvos yra kitur

Prieš 11 mėnesius 67

Pertrauką Eurolygos ketvirtfinalio serijoje padarę ir į LKL pirmenybes sugrįžę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Garliavoje 95:89 pasiekė nelengvą pergalę prieš Kėdainių „Nevėžio“ ekipą, tačiau Kauno ekipos strategas dėl šių rungtynių nesuko galvos.

„Per daug nesinorėjo gilintis į šias rungtynes. Svarbiausia, kad laimėjome tašką, davėme lyderiams pailsėti, kažkiek minučių davėme tiems, kam trūksta pasitikėjimo, trūksta žaidimo minučių. Gynybą, aišku, galėjome pagerinti, bet nesinorėjo apkrauti žaidėjų, pastaruoju metu gauname nemažai tokių emocinių iškrovų, svarbiausia, kad laimėjome. Mūsų galvos yra kitur“, – po susitikimo teigė K. Maksvytis.

K. Lukošiūnas šiose rungtynėse išmetė 16 tritaškių, pataikė tik 4 ir iš viso pelnė 14 taškų.

„Manau, kad viskas pasitaisytų, jei jis gautų daugiau žaidybinio laiko. Mūsų dažnai sprendimu tai žaidžia, tai nežaidžia, tai iš to ritmo išeina, nėra lengva nežaidus kelias rungtynes ateiti, reikia susidėlioti. Šiandien nemažai metimų išsimetė, gal bus pasiruošęs ateinančioms rungtynėms ir turės pasitikėjimo“, – kalbėjo K. Maksvytis.

„Barcelona“ Eurolygos ketvirtfinalio serijoje prieš Kauno „Žalgirį“ laimi rezultatu 2:0, kitos serijos rungtynės Kaune bus žaidžiamos gegužės 3 d.

„Esam nusiteikę sušvelninti rezultatą, antrose rungtynėse jau buvo neblogai. Puolimas išvis buvo gana neblogas. Manau, kad gynybą reikėtų kiek pagerinti ir viskas bus gerai“, – teigė K. Maksvytis.

Skaityti visą pranešimą