Neryje baidarininkas pastebėjo žmogaus kūną: pranešama, kad rastas vyriškos lyties skenduolis

Prieš 11 mėnesius 53

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad 16 val. buvo gautas pranešimas, kad Neryje, ties Valų kaimeliu, buvo pastebėtas skenduolis. Apie 16.44 val. žmogaus kūnas buvo ištrauktas ir perduotas pareigūnams.

Delfi duomenimis, apie radinį pranešė baidare plaukęs žmogus. Pirminiais duomenimis, vyriškos lyties kūnas yra stipriai suiręs.

Neatmetama, kad tai vasario 4 dieną be žinios dingusio Mykolo Davidonio kūnas. Policija šios informacijos nei patvirtina, nei paneigia. Teigiama, kad laukiama ekspertų, jie pirma turi apžiūrėti nelaimėlio kūną.

Delfi primena, kad paauglys vasario 4 dieną apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu.

Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link.

Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą