Nelaimės Rokiškio ir Kelmės rajonuose – ugnis pasiglemžė dviejų vyrų gyvybes

Prieš 1 metus 74

Antradienį, apie 9 val. 25 min., Rokiškio r., Pandėlio k., vyro (gim. 1945 m.) name kilo gaisras, kurio metu žuvo namo šeimininkas ir išdegė kambarys.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad atvykus namas buvo uždūmintas, atviros liepsnos nebuvo. Ugniagesiai su kvėpavimo apsaugos priemonėmis pateko į namą. Virtuvėje ant grindų buvo rastas vyras išneštas į lauką.

9.56 val. GMP medikai konstatavo žmogaus mirtį. Namo viduje buvo visiškai sudegusi lova ir dalis grindų. Dūmų detektorius name buvo.

Įtariama, kad gaisras kilo dėl netvarkingos krosnies. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Galimai rūkė lovoje

Tą pačią dieną, apie 21 val., Kelmės r., Gaštynų k., vyro (gim. 1965 m.) name kilo gaisras, kurio metu sudegė pastatas. Gaisravietėje rastas sudegęs namo šeimininko kūnas.

Anot ugniagesių, atvykus, namas degė atvira liepsna, stogas buvo sukritęs. Namas vieno aukšto, medinis. Gaisro metu sudegė namas ir viduje buvę namų apyvokos daiktai.

21.43 val. namo viduje rąstas stipriai apdegęs vyriškos lyties žmogaus kūnas. Ar name buvo dūmų detektorius nustatyti nebuvo galima.

Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo lovoje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą