Nelaimė Vilniuje: veždamas keleivius sunegalavęs „Bolt“ vairuotojas sukėlė avariją ir vėliau mirė

Prieš 1 metus 83

Trečiadienio vakarą sostinėje įvyko avarija, kurios metu mirė keleivius vežęs bendrovės „Bolt“ pavežėtojas. Pirminiais duomenimis, vyriškiui galėjo sutrikti sveikata.

Pranešimas apie nelaimę Olandų gatvėje gautas apie 19.20 val. Pirminiais duomenimis, susidūrė „Bolt“ logotipu pažymėtas „Toyota“ ir BMW markės automobiliai. Į nelaimės vietą nedelsiant buvo išsiųsti medikai.

Pranešėjas informavo, kad „Bolt“ vairuotojui galimai sutrikusi sveikata, todėl veždamas keleivius jis atsitrenkė į priešais stovėjusį BMW automobilį.

Vos tik nutikus nelaimei aplinkiniai iškart iškvietė greitąją medicinos pagalbą, atvykę medikai nedelsiant ėmė gaivinti vairuotoją. Liudininkų teigimu, sunegalavęs vyras apie valandą buvo gaivinamas GMP automobilyje.

Deja, vyro gyvybės išgelbėti nepavyko. Policijos duomenimis, daugiau žmonių per šią nelaimę nenukentėjo, pareigūnai aiškinasi aplinkybes.

„Apie incidentą buvome informuoti vakar vakare. Šiuo metu renkame informaciją ir esame pasiruošę bendradarbiauti su tarnybomis, atliekančiomis tyrimą. Daugiau informacijos šiai dienai pateikti negalime, tačiau reiškiame nuoširdžią užuojautą dėl vairuotojo mirties“, – LRT.lt komentavo „Bolt“ vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius.

Skaityti visą pranešimą