Nelaimė sostinėje – už viaduko užkliuvo automobilinis kranas, vairuotojas – sužeistas

Prieš 1 metus 73

Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje susiformavo mašinų spūstys dėl eismo įvykio, kai automobilinis kranas netilpo važiuoti po viaduku. Teigiama, kad sunkiasvorė apvirto, tad apsunkino eismą, susiformavo spūstys.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariatas informavo, kad penktadienį 12 val. 26 min. Vilniaus apskr. VPK budėtojai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Ukmergės g., prie posūkio į Vakarinį aplinkkelį, kliudęs viaduką, ant šono nuvirto sunkvežimis-kranas.

Apvirtusi transporto priemonė kliudo intensyviam eismui, todėl policija prašo transporto priemonių vairuotojų rinktis kitą važiavimo maršrutą.

Kaip LRT.lt komentavo Bendrojo pagalbos centro Organizacinio skyriaus vyriausioji specialistė Vilma Juozevičiūtė, dėl įvykio jau kreipėsi bent penki žmonės.

„Buvo pranešta, kad kliudė viaduką automobilinis kranas ir kliudęs viaduką kranas nuvirto. Tad nuvirto taip, kad net kliudė priešinga kryptimi važiavusį automobilį. Tada moteris sakė, kad pavažiavo į šoną, bet kalbėjo, kad kliudė automobilį. Iš nuvirtusio automobilinio krano išlipo vairuotojas pats, bet jam sužeista galva. Iškviesti medikai, policija ir priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, nes ten išbėgo tepalai, tad reikia sutvarkyti dangą“, – kalbėjo V. Juozevičiūtė.

Skaityti visą pranešimą