Neeilinis įvykis: Viršuliškėse keli parašiutininkai nusileido nuo verslo centro pastato

Prieš 1 metus 74

Vilniuje, Viršuliškėse, trečiadienį nuo verslo centro pastato stogo nusileido keli parašiutininkai.

Vaizdo įraše matyti kaip trys parašiutininkai šoka nuo Viršuliškėse esančio verslo centro „Grand Office“ pastato. Pastatas priklauso Estijos investicijų kompanijos „Capital Mill“ įmonei.

Jos vadovė Lietuvoje Živilė Krikščiūnienė komentare BNS sakė, kad šuolis buvo atliktas savavališkai, apie jį pastato valdytojai nebuvo iš anksto informuoti ar davę jam sutikimo.

„Apie įvykį pranešėme policijai, šiuo metu atliekamas įvykio tyrimas. Įvertinę įvykio aplinkybes, savo ruožtu imsimės visų būtinų priemonių užtikrinti, kad panašūs incidentai ateityje nepasikartotų“, – komentare rašė Ž. Krikščiūnienė.

Policijos atstovai BNS sakė gavę pranešimą apie vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti nuo pastato besileidžiantys parašiutininkai, tačiau daugiau informacijos apie įvykį kalbėjo neturintys, apie šiuos šuolius neinformuota ir Vilniaus savivaldybė.

„Mes kažkokios informacijos grėsmę keliančios negavom“, – sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

„Pastatas yra privatus, o nuo privačių pastatų kažkokių tokių šuolių savivaldybė nederina, tai mes jokios informacijos, kas čia buvo, dėl to ir neturime“, – kalbėjo sostinės savivaldybės atstovas Gabrielius Grubinskas.

Autorė Greta Zulonaitė

Skaityti visą pranešimą