Naujųjų naktį sostinės viešasis transportas veš nemokamai, per šventes keisis tvarkaraščiai

Prieš 1 metus 64

Artėjant šventėms pranešama, kaip keisis viešojo transporto kursavimas šventiniu laikotarpiu (gruodžio 24–26 dienomis). Apie tai informuoja „Susisiekimo paslaugos“ (JUDU).

Šv. Kūčių dieną, gruodžio 24-ąją, galios šeštadienio tvarkaraščiai, Kalėdų pirmąją dieną (gruodžio 25 d.) – sekmadienio ir šventinės dienos, o Kalėdų antrąją dieną – šeštadienio viešojo transporto tvarkaraščiai.

Pasak JUDU specialistų, tapo įprasta, kad Naujųjų metų vakarą vilniečiai ir miesto svečiai skuba į miesto centrą. Tad viešasis transportas Vilniuje gruodžio 31 d. nuo 20 val. iki sausio 1 d. 4 val. bus nemokamas.

Naujųjų išvakarėse taip pat keisis ir kai kurių maršrutų trasos, o nuo 2022 m. gruodžio 31 d. 23 val. iki 2023 m. sausio 1 d. 1 val. nakties bus draudžiamas transporto priemonių eismas (įskaitant ir viešąjį transportą) T. Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės gatvėse, pažymima pranešime.

Ketvirtadienį oficialiai paskelbta, kad UAB „Vilniaus viešojo transporto“ vairuotojų streikas baigėsi, todėl paskelbti šventiniai tvarkaraščiai kisti neturėtų.

Informaciją apie tvarkaraščius, maršrutų pokyčius artėjant šventėms JUDU rekomenduoja sekti judu.lt, programėlėse „m.Ticket“, „Traffi“, ir www.stops.lt.

Skaityti visą pranešimą