Mokymosi kelias – pasiekimai ir nauji tikslai

Prieš 1 metus 52

„Mokymosi kelias“ – kupinas naujų patirčių „Erasmus+“ projektas, ugdytojams atvėręs galimybes tobulėti.

Šiuo projektu siekta sudaryti galimybes ir skatinti pedagogus nuolatos atnaujinti turimas žinias, įgyti naujų gebėjimų bei kompetencijų. Šiandieniniame pasaulyje anglų kalba – neatsiejama kasdienybė, o mūsų visuomenėje vis dar daug asmenų, kurie turi tik minimalias užsienio kalbos žinias arba menkus praktinius įgūdžius ją naudoti.

Todėl dar rudenį kartu su partneriais European Learning Academy organizavome anglų kalbos mokymus užsienyje. Mokymų metu mūsų ugdytojai ne tik patobulino kalbinius gebėjimus, bet ir susipažino su kitataute ir kitakalbe kultūra, užmezgė naujų kontaktų, įgijo neįkainojamų patirčių, kurias pritaikė ugdymo proceso organizavimo metu. Šiandien, praėjus šiek tiek laiko, galime optimaliai įvertinti praktinę mokymų naudą, o svarbiausia – įkvėptą pasitikėjimą ir paskatinimą mūsų komandai plėsti savo galimybių lauką. Šiuo metu ugdytojai ne tik stipresnius kalbinės raiškos ir supratimo įgūdžius, bet geba anglų kalbą naudoti net informacijos paieškai, ugdymosi naujovių pažinimui.

Džiaugiamės projekto sėkme ir norime pasidalinti teigiamomis patirtimis su kuo platesne bendruomenės dalimi, kad mūsų praktika taptų atspirtimi kitų patyrimams kartu su „Erasmus+“.

Skaityti visą pranešimą