Mesutas Ozilas paskelbė apie karjeros pabaigą

Prieš 1 metus 45

Buvęs Vokietijos futbolo rinktinės narys Mesutas Ozilas paskelbė apie savo karjeros pabaigą. 34-erių futbolininkas apie tai pranešė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

„Turėjau privilegiją profesionaliu futbolininku būti beveik 17 metų ir esu už tai dėkingas. Tačiau pastarosiomis savaitėmis ir mėnesiais patyriau kelias traumas ir supratau, kad man laikas pasitraukti“, – rašė vokietis.

Profesionalus futbolininko karjerą M. Ozilas pradėjo 2005 metais Gelzenkircheno „Schalke“ gretose, o vėliau 2008-aisiais persikėlė į Brėmeno „Werder“ komandą. Dar po dviejų sezonų į jį atkreipė dėmesį Madrido „Real“ klubas. Kontraktų su karališkuoju klubu jam garantavo sėkmingas žaidimas 2010 metų pasaulio čempionate.

„Real“ ekipoje M. Ozilas žaidė iki 2013 metų, o tuomet persikėlė į Londono „Arsenal“. 2021 metais M. Ozilas paliko Londoną ir atstovavo Stambulo klubams – „Fenerbahče“ ir „Bašahšehir“.

Vokietijos rinktinėje M. Ozilas sužaidė 92 rungtynes ir pelnė 23 įvarčius. 2014 metais ji su vokiečiais tapo pasaulio čempionu.

Skaityti visą pranešimą