Mažeikių klubas neslepia ambicijų jau kitą sezoną žaisti LKL

Prieš 1 metus 54

Nacionalinės krepšinio lygos („7bet-NKL“) finalą pasiekusi Mažeikių „M Basket“ ekipa pelnė galimybę kilti į Lietuvos krepšinio lygą („Betsafe-LKL“) ir tikisi ją pasinaudoti.

Mažeikiškiai savo „Facebook“ paskyroje paskelbė ambicingą klubo direktoriaus Arūno Liškaus komentarą.

„Galiu visiems pasakyti, kad į žaidimą LKL žiūrime rimtai ir jau pradėjome darbus bei pokalbius su rėmėjais, Mažeikių rajono savivaldybe. Kalbamės apie finansavimo ir arenos trūkumo klausimus. Dirbame daug ir įtemptai, o rezultatas pasimatys neužilgo. Jeigu pavyks sudėlioti visas kortas, žaisime LKL, jeigu nepavyks, liksime ten, kur esame antri pagal gerumą šiai dienai ir sieksime pergalės kitais metais, o metus paskirsime pasirengimui LKL. Patikėkite manimi, darome viską, kad LKL į Mažeikius ateitų jau šiemet.

Dar kartą ačiū visiems ir lauksime jūsų mūsų kito sezono NKL arba LKL rungtynėse!“ – teigiama pranešime.

Mažeikiai pastarąjį kartą komandą LKL turėjo 2014–2015 metų sezone, bet tuomet užimta paskutinė vieta lėmė kritimą žemesnį divizioną.

Pastarieji Mažeikių komandos sezonai nebuvo pozityvūs, jau trejus metus trinantis tarp NKL vidutiniokų, tačiau veteranų Artūro Jomanto ir Simo Jasaičio prisijungimas padėjo pakelti kartelę aukščiau.

„M Basket“ galimybę kilti į LKL iškovojo pasiekdami NKL finalą. Paprastai tam reikėtų triumfuoti NKL, tačiau šį kartą auksas atiteko Kauno „Žalgiris-2“ komandai, o dubleriai pagal LKL nuostatus priimami nėra.

„Ilgoji pertrauka“: skeptiškai sutiktas „Wolves“ pirkinys, tragiškas „Šiaulių“ sezonas, „CBet“ ir „Juventus“ buksavimo priežastys ir tendencingas galimas Prienų iškritimas

Skaityti visą pranešimą