Masinė avarija kelyje Vilnius-Kaunas: formuojasi spūstis

Prieš 1 metus 82

Kas vyksta Kauneskaitytojai ketvirtadienio vakarą pastebėjo keturių automobilių susidūrimą kelyje Vilnius-Kaunas. Kauno apskrities vyriausiasis komisariatas (AVPK) patvirtino, jog tame kelio ruože susidūrė du BMW, „Volvo“ ir „Toyota“ markių automobiliai.

„Vilnius-Klaipėda susidūrė 4 automobiliai, 2 BMW, „Volvo“ ir lyg „Toyota“, prieš plius minus valandą. Avarija įvykio prieš pat mus, už gal 50-100 metrų ir du BMW automobiliai nepasidalino kelio, todėl su savim dar nunešė kitus du automobilius“, – apie regėtą avariją pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Naujienų portalo skaitytojo teigimu, abi eismo juostos buvo užblokuotos, todėl teko pravažiuoti pro žalią veją antroje juostoje.

„Prieš nusukimą link Savanorių nuo Vilniaus 4 mašinos ką tik. Bus kamštis iki Krunos“, – tvirtino kaunietis.

Kaunas-Vilnius, ties Rumšiškių nuvažiavimu avarija, kamštis nemažas ir didėja. Apsišarvuokit kantrybe“, – vairuotojus ragino kitas „Kas vyksta Kaune“ portalo skaitytojas.

Daugiau šia tema

„Kas vyksta Kaune“ susisiekė su Kauno (AVPK) dėl eismo įvykio detalių. Policijos budėtojas patvirtino, jog kelyje Vilnius-Kaunas, ties Deivina susidūrė keturi automobiliai – du BMW, „Volvo“ ir „Toyota“.

„Sužalotų nėra, pildosi eismo įvykio deklaraciją. Pirmas važiavęs automobilis staigiau sustabdė, kiti automobilių vairuotojai nesilaikė atstumo, tai iš galo ir suvažiavo“, – teigė Kauno AVPK budėtojas.

Policijos ekipažas šiuo metu dirba eismo įvykio vietoje – reguliuoja automobilių judėjimą, kad nesusidarytų spūstys.

Skaityti visą pranešimą