Malkinėje – granatos ir surūdijęs šautuvas, o spintoje – pistoletas

Prieš 1 metus 57

Balandžio 19 d. apie 17 val. 55 min. Telšiuose, Putinų g., moteris, tvarkydama malkinę, rado užkastą polietileninį maišelį. Jo turinys gerokai išgąsdino: viduje buvo trys granatos.

Į kitą maišelį buvo sudėti trys granatų sprogdikliai. Įvestas planas „Skydas“. Radinį paėmė Antiteroristinių operacijų rinktinės „ARAS“ išminuotojai.

Balandžio 17 d. apie 15 val. Zarasų r., Antalieptėje, malkinėje moteris rado lygiavamzdį šautuvą. Ginklas jau pažeistas korozijos. Šautuvą paėmė policija.

Kretingos r., Žibininkų k., moteris, tvarkydama namus, spintoje rado pistoletą „Walter“. Ginklas buvo užtaisytas penkiais šoviniais.

Akmenės r. vyro (gim. 1977 m.) gyvenamajame name rasta trisdešimt šovinių. Vyras neturi registruoto šaunamojo ginklo, skirto šaudyti tokiais šoviniais.

Policija pradėjo tyrimus dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą