Lietuvoje užklimpo net 5 GMP medikų automobiliai, ugniagesiams teko skubėti į pagalbą reikėjo pagalbos ir policininkams

Prieš 1 metus 68

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad 11.05 val. Šiauliuose, Gluosnio Sodų 2-oji g., medikams prireikė pagalbos. Pranešta, kad užklimpo GMP automobilis. GMP automobilis buvo išstumtas ant kelio.

12.50 val. Vilniuje, Mickūnų g., medikai dėl užsnigto kelio negalėjo privažiuoti prie ligonio. Pranešama, kad pagalba suteikta, ligonis buvo nuvežtas iki GMP automobilio.

16.45 val. pranešta, kad Klaipėdos r., Kretingalės sen., Girkalių k., užklimpo medikai. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai rankomis išstūmė GMP medikų automobilį.

17.34 val. buvo informuota, kad ir Alytuje, Statybininkų g., medikams reikia pagalbos. Užklimpęs GMP medikų automobilis buvo išstumtas rankomis.

Naktį, gruodžio 21 d. 00.54 val. informuota, kad Kretingos r., Kretingos sen., Kurmaičių k. GMP medikų automobilis buvo užklimpęs sniege. Ugniagesiai gelbėtojai panaudojo buksyravimo lyną ir ištraukė užklimpusį GMP automobilį.

Taip pat gruodžio 21 d. 4.49 val. Šiaulių r., Kuršėnuose, Alytaus g., nuo kelio į kelkraštį nuslydo GMP automobilis, panaudojus buksyravimo lyną automobilis buvo ištrauktas.

Gelbėtojų pagalbos prireikė ir pareigūnams. Gruodžio 20 d. 11.44 val. buvo gautas pranešimas, kad Alytaus r., Simno sen., Pasimnių k., užklimpo tarnybinis policijos automobilis, reikalinga pagalba ištraukti.

Panaudojus buksyravimo lyną tarnybinis automobilis ištrauktas.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą