Kviečia dalyvauti apklausoje apie Šeškinės prekybos ir visuomeninį centrą

Prieš 1 metus 103

Vilniaus miesto savivaldybė kartu su visuomene siekia sukurti Šeškinės prekybos ir visuomeniniame centre esančių viešųjų erdvių pokyčių strategiją. Gyventojai kviečiami aktyviai dalyvauti ir išsakyti savo nuomonę, kaip turėtų keistis ši teritorija. Šiuo metu kviečiame dalyvauti apklausoje: https://forms.gle/rDeo2iftg8KqGPa88. Apklausa siekiama ištirti Šeškinės centro lankytojų įpročius ir poreikius pokyčiams. Atsakymai laukiami iki lapkričio 14 d.

Visus norinčius aktyviai įsitraukti į diskusijas apie Šeškinės prekybos ir visuomeninio centro ateitį kviečia dalyvauti ir kituose renginiuose.

Šeškinės prekybos ir visuomeninio centro kompleksasŠeškinės prekybos ir visuomeninio centro kompleksas

Spalio 26 d. 17:30 val. vyks ekskursija-susitikimas „Šeškinės centras vietos bendruomenės akimis“. Susitikime dalyvaus Vilniaus miesto savivaldybės atstovai, seniūnija ir susidomėję miestiečiai. Ekskursiją ves – Šeškinės bendruomenių sąjungos atstovai. Ekskursijai susitinkame prieš restoraną „Agotos gryčia“ (Šeškinės g. 59). Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis: https://forms.gle/zbFdJAe6xAxEgE3z5

Lapkričio 30 d. planuojamos kūrybinės dirbtuvės, kurių metu kartu su gyventojais bus kuriama Šeškinės centro viešųjų erdvių vizija ir veiksmų planas. Daugiau informacijos apie dirbtuves ir dalyvių registracija bus skelbiama netrukus.

Skaityti visą pranešimą