Kryptį keičiantys „Jazz“ priima D.Mitchello mainų pasiūlymus

Prieš 1 metus 88

Jutos „Jazz“ artėjantį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną gali pasitikti beveik neatpažįstami.

„Jazz“ išmainė ilgametį aukštaūgį Rudy Gobertą ir ketino komandą burti aplink Donovaną Mitchellą. Vis dėlto žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad pastaruoju metu klubas priima mainų pasiūlymus ir dėl savo lyderio.

After previously shutting down inquiries on moving All-Star guard Donovan Mitchell, rival teams say the Utah Jazz are showing a willingness to listen on possible trade scenarios, sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 12, 2022

„Pokyčiai yra neišvengiami. Nesistengiu kalbėti šifruotai, bet Donovanas yra mūsų labai svarbi mūsų komandos dalis. Vis dėlto NBA nuolat keičiasi, todėl negaliu sėdėti ir sakyti, kad kažkas sudėtyje yra neliečiamas“, – dar praėjusį savaitgalį teigė komandos generalinis direktorius Justinas Zanikas.

25 metų 185 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną per 34 minutes rinko 25,9 taško (36 procentai tritaškių), 4,2 atkovoto kamuolio bei 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Gynėjui tai buvo penktasis sezonas NBA ir visus juos praleido su „Jazz“ marškinėliais.

Tarp komandų, kurie galėtų suruošti mainų pasiūlymą Jutos klubui, pirmiausia šmėžuoti pradėjo jau anksčiau į D.Mitchellą nusitaikę Niujorko „Knicks“.

Skaityti visą pranešimą