Kryme griaudi sprogimai

Prieš 1 metus 53

Apie tai praneša portalas „RBK Ukraina“, cituodamas Krymo „Telegram“ kanalus.

Pažymima, kad jau trečiadienio ryte garsus sprogimas nugriaudėjo Fruktovės rajone. Kaip rašoma „Telegram“ kanale „Čp / Sevastopol“, „subildėjo taip, kad net langai sudrebėjo“.

Taip pat pranešama apie sprogimo garsą Soldatskės rajone.

Dar antradienio, sausio 3 d., vakare kito miesto (Simferopolio) gyventojai socialiniuose tinkluose rašė apie sprogimų garsus netoli Belbeko oro uosto. Vėliau Simferopolio „operatyvinė tarnyba“ patikino, kad jokių incidentų nebuvo užfiksuota ir kad priešlėktuvinės gynybos sistemos neveikė, o „sprogimų – nėra“. Kaip teigiama „Telegram“ kanale „Čp / Sevastopol“, Bachčisarajuje situacija analogiška.

Tuo tarpu okupacinės „valdžios“ atstovai naktinių sprogimų Simferopolyje nekomentavo. Socialiniuose tinkluose daroma prielaida, kad sprogimai galėjo būti susiję su Rusijos priešlėktuvinės gynybos sistemų veikimu.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą