Kretingoje dingusio neįgalaus vyro trečia para ieško savanoriai ir pareigūnai

Prieš 1 metus 62

Moteris socialiniuose tinkluose kreipėsi į kretingiškius, prašydama patikrinkit savo namų tvartus ir sandėliukus. Viliamasi, kad dingęs žmogus gali ten ieškoti šilumos.

Taip pat Kretingos gyventojai raginami peržiūrėti prie namų sumontuotų vaizdo kamerų įrašus nuo sausio 5 d. 16 val.

„Mūsų Kretinga“ nuotr.

„Mūsų Kretinga“ nuotr.

Brolio pasigedusi sesuo teigia gaunanti pranešimų, kad vyras pastebėtas parduotuvėse. Anot moters, jos brolis bijo viešumos ir žmonių, tamsos ir šalčio.

Šeštadienį iš pat ryto prie Valdo ieškančių policijos pareigūnų ir jo artimųjų prisijungė gausios savanorių ir Šaulių pajėgos.

Pranešama, kad vyras dingo ketvirtadienį, išėjęs iš namų Taikos g. Jis vilkėjo pusilge tamsios spalvos žalia striuke su gobtuvu, ant galvos juodos spalvos megzta kepurė, mūvėjo sportines mėlynas kelnes. Avėjo rusvos spalvos žieminius batus.

Ūgis apie 178 cm., stamboko kūno sudėjimo, plaukai pilki, trumpai kirpti.

Kretingoje dingusio neįgalaus vyro trečia para ieško savanoriai ir pareigūnai

© Policija

Žinančių apie Valdo D. buvimo vietą, prašoma skambinti jo seseriai tel. 860545132 arba į policiją tel. 870060712, arba skubiosios pagalbos numeriu 112.

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą