Kraupi nelaimė Tauragėje: mokomasis automobilis rėžėsi į stulpą, vairuotojas žuvo

Prieš 1 metus 68

Šiandien 08.17 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Tauragės m., Vytauto g. eismo įvykio metu nukentėjo žmogus. Kaip skelbia „Tauragės kurjeris“, į nelaimę pateko mokomasis automobilis, jo vairuotojas žuvo.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, apie nelaimę netoli Tauragės baseino pranešta 8.17 val. Įvykį pastebėjo ir pagalbos telefonu 112 paskambino pro šalį važiavęs vairuotojas.

Į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Tauragės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Tauragės apskrities vyriausiam policijos komisariatui).

Remiantis „Tauragės kurjerio“ informacija, Vytauto ir Jūros gatvių sankryžoje buvo matyti į stulpą atsitrenkęs lengvasis „Toyota“ markės automobilis, pažymėtas vairavimo mokymo įmonės „Ventensis“ ženklais.

Transporto priemonės priekis smarkiai apgadintas. Prie automobilio buvo paguldytas ir 60-metis vairuotojas, kurį gaivino medikai. Tačiau Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas vėliau informavo, kad jo atgaivinti nepavyko.

Skaityti visą pranešimą