Kratos Elektrėnuose – rasta narkotikų, sulaikyti platintojai

Prieš 1 metus 53

Ikiteisminiame tyrime dėl narkotinių medžiagų platinimo Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai balandžio 4 d. sulaikė tris (24-erių, 33-ejų ir 34-erių metų) Elektrėnų savivaldybės gyventojus.

Per kratas dviejų sulaikytųjų namuose bei pas trečią sulaikytąjį rasta narkotinių medžiagų. Visi trys įtariamieji policijos pareigūnams gerai žinomi. Jie ne kartą teisti už vagystes, o vienas iš jų – ir už narkotinių medžiagų platinimą.

Dviem sulaikytiesiems pateikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Trečiam pateiktas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Kitą dieną pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas. Sulaikytas 19 metų Elektrėnų sav. gyventojas. Jo namuose per kratą taip pat rasta narkotinių medžiagų. Jaunuoliui pateiktas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Jis turėjo raštu pasižadėti, kad neišvyks. Pareigūnai paėmė jaunuolio dokumentus ir įpareigojo nuolat registruotis policijos įstaigoje.

Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.

Skaityti visą pranešimą