KMT mažasis finalas: „Rytas“ kaunasi su Panevėžio ekipa

Prieš 1 metus 61

Sekmadienį įvyks dvi paskutinės Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) rungtynės – pirmosiose, mažajame finale, susikaus Vilniaus „Ryto“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komandos.

Tiesioginę rungtynių transliaciją nuo 15:30 val. stebėkite per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.

Specialus komentavimas akliesiems ir silpnaregiams.

Priminsime, kad KMT pusfinalyje „Rytas“ rezultatu 86:92 nusileido Jonavos „Cbet“ komandai. Tai yra jau trečias kartas paeiliui, kai sostinės ekipa nežaidžia KMT finale.

Tuo tarpu panevėžiečiai pusfinalyje 67:77 turėjo pripažinti Kauno „Žalgirio“ pranašumą.

„Labai sunku žaisti prieš „Žalgirį“, jei iš toli pataikai 4 metimus iš 29. Tai reiškia, kad turi padaryti visus kitus mažus dalykus tobulai, to nepadarėme ir tai kainavo mums rungtynes. Turėjome kelias minutes be taškų antrajame kėlinyje, grįžome, bet lemiamais momentais neprasižengdavome. Pralaimėjome ir dvikovas vienas prieš vieną, „Žalgiris“ daug neduoda. Turime būti pasirengę rytojui ir norime ryt iškovoti medalius“, – po pusfinalio rungtynių kalbėjo „Lietkabelio“ strategas Nenadas Čanakas.

„Esame „Rytas“, atstovaujame sostinės klubui, nėra ką šnekėti. Jei žaidėjai po tokių rungtynių neras motyvacijos, daugiau nėra ir ką komentuoti“, – po pusfinalio kalbėjo „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas.

Skaityti visą pranešimą