Kėdainių rajone nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis: sunkiai apgirtusį vairuotoją vadavo gelbėtojai

Prieš 1 metus 180

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt2022.05.23 11:36

Sekmadienį popiet visos specialiosios tarnybos skubėjo į Juodkaimių kaimą, mat buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį, kurio metu nukentėjo žmogus. 12 val. 52 min. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas pranešimas, kad Kėdainių rajono Josvainių seniūnijos Juodkaimių kaime apsivertė automobilis, viduje yra sužeistas žmogus.

Į įvykio vietą buvo pasiųsta Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, Josvainių ugniagesių komanda, greitosios medicinos pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Atskubėjus gelbėtojams pakelės griovyje buvo apsivertęs lengvasis automobilis „Volvo S40“, viduje buvęs vairuotojas negalėjo išlipti. Gelbėtojai iškėlė sužeistą vairuotoją iš automobilio, uždėjo kaklo įtvarą ir sąmoningą žmogų perdavė medikams.

Vyras išvežtas į gydymo įstaigą. Ugniagesiai nušlavė važiuojamąją kelio dalį, atjungė transporto priemonės akumuliatorių.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad automobilį vairavo 1968 metais gimęs vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,50 promilės.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt

Skaityti visą pranešimą