Kėdainių rajone jaunas vyras grasino apsipilti benzinu ir pasidegti

Prieš 1 metus 52

Pranešė artimieji

Po 16 valandos Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad Kėdainių rajono Josvainių seniūnijos 22-ejų metų vyras apsipylė benzinu ir grasina pasidegti.

Apie įvykį pranešė namiškiai.

Į pranešimą reaguota nedelsiant – buvo pasiųsti arčiausiai budėję policijos pareigūnai, greitosios medicinos pagalbos medikai ir Josvainių ugniagesių komandos ugniagesys gelbėtojas.

Vaikščiojo miške

Į įvykio vietą skubiai atvykus visoms specialiosioms tarnyboms buvo atlikta žvalgyba – namuose žmogaus nebuvo. Jo artimieji pranešė, kad šis pabėgo į mišką.

Policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo 2001 metais gimusio žmogaus paiešką. Buvo išvalgyta pamiškė, miško keliukai.

Žinomas asmuo

Galiausiai tarnybas pasiekė informacija, kad vyras sugrįžo namo sveikas ir gyvas.

Specialiosios tarnybos nuskubėjo į namus. Susideginti grasinusį asmenį apžiūrėjo medikai.

Vyrą bei namiškius apklausė policijos pareigūnai. Jaunas vyras policijai žinomas, jis yra pakliuvęs į teisėsaugos akiratį. Minėtu adresu ne kartą yra kviesta policija ir medikai.

Kėdainių rajone jaunas vyras grasino apsipilti benzinu ir pasidegti

© Rinkos aikštė / Dimitrijus Kuprijanovas

Pagalbos telefonai:
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
Emocinė parama internetu
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Darbo laikas: I, III, V 16.00–20.00 Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Skaityti visą pranešimą