Kaktomuša Petrašiūnuose: sumaitoti du automobiliai, moteris išvežta į ligoninę

Prieš 1 metus 76

Šeštadienį stiprus susidūrimas įvyko Petrašiūnuose, R. Kalantos gatvėje. Kaktomuša susidūrus dviem automobiliams, vienam žmogui prireikė medikų pagalbos, transporto priemonės sudaužytos nepataisomai.

Kas vyksta Kauneskaitytojai R. Kalantos gatvėje po 11 val. fiksavo gausias specialiųjų tarnybų pajėgas: dirbo policija, ugniagesių ekipažai, kaip paaiškėjo, iškviesti ir medikai.

Vaizdo medžiagoje matyti, kad vienas į kitą rėžėsi „Mercedes-Benz“ ir „Volkswagenautomobiliai, abiejų priekinės dalys smarkiai apgadintos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui nurodė, kad pranešimas apie šį įvykį registruotas 11.16 val. Vairuotojai buvo blaivūs, vienai moteriai prireikė medikų pagalbos.

Nukentėjusioji išvežta į Kauno klinikas.

Po skaudaus eismo įvykio „Kas vyksta Kaune“ grupės nariai svarstė, kad R. Kalantos gatvėje rimtos avarijos vyksta dažnai, ten esą reikėtų kažkokiais būdais didinti eismo saugumą.

„Yra nusukimai į daug įmonių. Judėjimas tikrai intensyvus. Gatvė tiesi ir greitis nemažas. Jei atsistoja prieky mašina, laukia, kada atsilaisvins kelias ir galės pasukti, kitiems matomumas smarkiai sumažėja. O jei prašokti nespėja, būna gan skaudžios avarijos“, – mintimis dalijosi vienas vairuotojas.

„Čia žmonės turėtų galvoti. Telefonai yra numeris vienas priežastis tokiam kelyje“, – į kitą problemą pirštu bedė kaunietis.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Skaityti visą pranešimą