Kaip pasirinkti patikimą, novatorišką siuntų vežėją?

Prieš 1 metus 116

Šiai dienai siuntimo paslaugomis naudojasi didžioji dalis žmonių ir įmonių. Tiek vietinės, tiek tarptautinės siuntos pastaruoju metu – itin paklausios. Norint pasinaudoti sklandžia ir efektyvia paslauga, būtina pasirinkti tinkamą, atsakingą vežėją. Šiame straipsnyje pateikiami patarimai, kurie leis greičiau ir lengviau rasti patikimą, sutaupyti padėsiantį vežėją.

Įvertinkite procesus lengvinančius įrankius

Pasirinkdami vienas ar kitas kurjerių tarnybas, tikimės profesionalaus aptarnavimo ir sklandaus siuntimo proceso. Siųsdami siuntas, tikimės, kad vežėjo interneto puslapis bus funkcionalus ir lengvai suprantamas. Be to, svarbu, kad jame būtų ir procesus palengvinančios bei laiko sutaupyti leidžiančios funkcijos, pavyzdžiui:

  • siuntų kainų skaičiuoklė;
  • patogus užsakymo pateikimas;
  • siuntų sekimas;
  • patogus atsiskaitymas.

Be šių įrankių neįsivaizduojama funkcionali ir šiuolaikiška kurjerių tarnybos interneto svetainė ir teikiamos paslaugos. Be to, jeigu norite sudaryti sutartį su potencialia vežėjų tarnyba, įsitikinkite, kad paslaugas galėsite išbandyti be jokių išankstinių sutarčių.

Pavyzdžiui, viena iš patikimų vežėjų tarnybų, suteikiančių visas aukščiau minėtas funkcijas ir dar daugiau – siuskpigiau.lt. Šioje svetainėje galėsite patogiai pateikti užsakymą, greitai gauti reikiamus dokumentus ir perduoti siuntą kurjeriui. Be to, yra patogus, vartotojams skirtas nemokamas įrankis, suteikiantis galimybę patogiai, greitai išsiųsti e. parduotuvėje parduotas prekes tiesiogiai per kurjerių įmonės svetainę.

Atsižvelkite į kitus svarbius aspektus

Renkantis siuntos tarnybą, patariama įvertinti ir kitus aspektus. Pavyzdžiui, siuntimo greitį. Pasidomėkite, kokius siuntimo būdus siūlo įmonė (pavyzdžiui, standartinės ir skubios siuntos) ir, žinoma, kokios pasiūlymų kainos. Jei norite sutaupyti, idealus variantas – kurjerių tarpininkų įmonės, kurios pateikus užklausą sugeneruoja skirtingų vežėjų pasiūlymus ir atitinkamai – kainas.

Taip pat atsižvelkite ir į papildomas naudas, pavyzdys – lojalumo programos. Dažnai siunčiant siuntinius, lojalumo programos leidžia sutaupyti. Taikomos tam tikros nuolaidos, kurios priklauso, pavyzdžiui, nuo siuntų kiekio per tam tikrą laikotarpį.

Be to, išsiaiškinkite, ar siuntoms taikomas draudimas. Kai kurie srities profesionalai draudimą suteikia visoms siuntoms, kurių vertė neviršija, pavyzdžiui, 100 Eur. Bet kokiu atveju – siuntos draudimas yra labai naudingas. Galiausiai, atsižvelkite ir į klientų aptarnavimo kokybę. Profesionalus kurjerių tarpininkas suteiks visą naudingą informaciją ir atsakys į visus rūpimus klausimus.

Įvertinkite galimas kryptis ir siuntų tipus

Jeigu norite siųsti tarptautines siuntas tiek ES, tiek už jos ribų, įvertinkite, ar potencialus siuntų partneris siūlo jums aktualias kryptis. Atsižvelkite, ar siuntiniai pristatomi tik Europos Sąjungoje, ar ir į trečiąsias šalis. Be to, sužinokite, kaip vyksta siuntų surinkimas. Aukšto lygio siuntų tarnybos siūlo tiek siuntų paėmimą pasirinktu adresu, tiek jų priėmimą terminale ar biure.

Įvertinę aukščiau minėtus aspektus, pasirinksite optimaliausią variantą ir būsite užtikrinti, kad siunta perduota į patikimas rankas ir laiku pasieks gavėją. Žinoma, siunčiant į trečiąsias užsienio šalis, būtina įtraukti reikiamus dokumentus ir taisyklingai šiuos užpildyti. Profesionali įmonė, teikianti siuntų pristatymo paslaugas, užtikrins sklandų ir efektyvų pristatymą bei aptarnavimą.

Skaityti visą pranešimą