K.Maksvytis: žinant, kokios tai nereikšmingos rungtynės, mieliau būtume pasirinkę treniruočių dieną

Prieš 11 mėnesius 150

Kauno „Žalgirio“ komanda pralaimėjimu uždarė Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) reguliarųjį sezoną – 85:87 nusileido Panevėžio „7bet-Lietkabeliui“.

Po nesėkmės, kuri nieko nebelėmė, Kazys Maksvytis pripažino, kad žalgiriečiai turėjo savų tikslų – padalyti minutes ir patausoti lyderius.

„Žinojome, kad šios rungtynės nieko nelems. Ir iš mūsų, ir iš varžovų pusės jos buvo nereikšmingos, nenorėčiau net per daug išsiplėsti. Žiūrėjome savo tikslų, dalijome minutes, žaidėme didele rotacija, aišku, bandėme laimėti. Kažkiek vyko ir katės bei pelės žaidimas, kadangi yra tikimybė, jog su panevėžiečiais susitiksime kituose etapuose.

Atkarpoje ketvirtame kėlinyje, kai iš pranašumo perėjome į deficitą, bandėme laimėti tais žaidėjais, kuriais bandėme, nesinorėjo mesti tų, kurie žaidė daugiau.

Cavanaugh grįžimas nudžiugino, gal net buvo per daug minučių teko jam. Krivo pirmas išėjimas buvo geras, antras – kiek prastesnis. Žinant, kokios tai nereikšmingos rungtynės, mieliau būtume pasirinkę treniruočių dieną“, – sakė K.Maksvytis.

„Ilgoji pertrauka“: „Wolves“ sudėties dėlionė – kurie žaidėjai turi kontraktus, kurie galėtų likti ekipoje, kieno paslaugų reikėtų atsisakyti, kas galėtų papildyti ekipą bei kuriame tarptautiniame turnyre žais

Skaityti visą pranešimą