Joniškyje vyras įtariamas smurtu prieš vaiką kitas vaikas sumuštas Kelmės rajone

Prieš 1 metus 87

www.DELFI.lt

2022 m. rugpjūčio 23 d. 10:32

aA

Joniškyje 28-erių vyras įtriamas smurtu prieš 5-erių metų mergaitę. Panašus įvykis užfiksuotas ir Kelmės r.

Smurtas prieš vaikus, asociatyvi nuotr.

Smurtas prieš vaikus, asociatyvi nuotr.

Rugpjūčio 22 d. iš Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus policija gavo pranešimą, kad Joniškyje namie vyras (gim. 1994) galimai smurtavo prieš mergaitę (gim. 2017 m.)

Pirminiais duomenimis mažametė buvo skriaudžiama liepos mėnesį. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Telšių policija praneša, kad panašus nusikaltimas neseniai užfiksuotas ir Kelmės r. Rugpjūčio 12 d. iš Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus gautas pranešimas, kad ten 37-erių vyras galimai smurtavo prieš mažametę mergaitę (gim. 2008 m.)

Sužinojus apie smurtą prieš vaiką, reikia pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba teritoriniams vaiko teisių apsaugos skyriams, kurių kontaktus rasite www.vaikoteises.lt.
Kontaktai organizacijų, vykdančių kompleksinių paslaugų teikimo vaikams, nukentėjusiems nuo smurto ar netiesioginio šeimyninio smurto aukoms (liudininkams) ir jų šeimų nariams, projektus.
Specializuotos pagalbos centrai, teikiantys pagalbą nukentėjusiems nuo smurto artimoje aplinkoje (suaugusiems)

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą