„Jazz“ toliau persitvarko – klausys mainų pasiūlymų už Mitchellą

Prieš 1 metus 68

Jutos „Jazz“ ekipa tęsia šios vasaros persitvarkymo darbus ir yra pasirengusi išklausyti minų pasiūlymus už savo lyderį Donovaną Mitchellą.

Po pastarojo sezono „Jaz“ atsisveikino su nuo 2014 metų klubą treniravusiu Quinnu Snyderiu, o vėliau mainų būdu iškeitė vieną geriausių NBA centrų Rudy Gobertą.

Anot ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowskio, „Jazz“ ekipa pasirengusi išklausyti mainų pasiūlymus ir dėl D. Mitchello.

To nepaneigė ir ekipos generalinis vadybininkas Justinas Zanikas, kalbėjęs šeštadienį spaudos konferencijoje. Jis sakė, kad D. Mitchellas yra itin svarbi komandos dalis, bet tuo pačiu teigė, kad nepakeičiamų nėra.

Tik 25-erių metų vis dar esantis D. Mitchellas praėjusiame sezone rinko po 25,9 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo. Jo penkerių metų NBA karjeros rezultatyvumo vidurkis siekia 23,9 taško.

Jo sutartyje su komanda liko dar 4 metai, per kuriuos gynėjas uždirbs 135 mln. dolerių. Paskutiniai kontrakto metai yra su pliusu iš žaidėjo pusės ir verti 37 mln.

„Jazz“ pastaruosius šešis sezonus pasiekė NBA atkrintamąsias – tai ilgiausia tokia serija lygoje. Vis dėlto nė vieną kartą ekipa neperžengė antrojo atkrintamųjų laiptelio.

Skaityti visą pranešimą