J.Wallas neužsibuvo paties iškeiktoje Hjustono komandoje

Prieš 1 metus 61

Mainais į Hjustono „Rockets“ sugrąžintas Johnas Wallas komandą netrukus paliko – jo kontraktas buvo išpirktas.

32 metų 191 cm ūgio J.Wallas vilkėjo „Rockets“ marškinėlius 2020–2022 metais, tačiau išvyko susidaręs neigiamą įspūdį. Komandoje jis užfiksavo 20 pralaimėjimų seriją, o visą 2021–2022 metų sezoną nerungtyniavo. Toks susitarimas buvo pasiektas dėl klubo susitelkimo į jaunimo ugdymą.

Pats įžaidėjas dar prieš mainus itin neigiamai atsiliepė apie Hjustono ekipą „Tidal League“ podkaste.

„Pralaimėjome 20 kartų iš eilės, jie tyčia stengėsi pralaimėti. Į starto penketą pateko Justinas Pattonas. Startiniame penkete buvau aš, Davidas Nwaba, Jae’Seanas Tate’as, Justinas Pattonas ir dar kažkas... Kaip turime laimėti su tokia sudėtimi“ – klausė J.Wallas.

— Bleacher Report (@BleacherReport) February 9, 2023

Jo abejonės J.Pattono sugebėjimais pasitvirtino – aukštaūgis NBA neužsibuvo ir šiuo metu atstovauja Šolės „Cholet“ komandai, Prancūzijos pirmenybėse rinkdamas 11,1 taško ir 5,1 atkovoto kamuolio.

Negatyviai jis apžvelgė ir dabartinius komandos lyderius Keviną Porterį bei Jaleną Greeną.

„Sakiau jiems, kad nepriprastų prie pralaimėjimų. Ši lyga nėra tokia. Sakiau jiems, kad su tuo, ką išdarinėja Hjustone, bet kurioje kitoje komandoje jie jau būtų išmesti iš lygos. Tiesiog nežaistų. Bandžiau jiems tai paaiškinti, nes jiems viskas atrodo gerai“, – teigė atletas.

„Rockets“ išpirko iki 2024-ųjų galioti turėjusį kontraktą. Praėjusią vasarą J.Wallas sukirto rankomis su „Clippers“ dėl 2 metų 13 milijonų Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių.

Šį sezoną įžaidėjas per 22 minutes renka 11,4 taško (30 procentų tritaškių), 2,7 atkovoto kamuolio bei 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Ilgoji pertrauka“: „Žalgirio“ aštuoneto šansai, nurašytos komandos, svarbų „X faktorių“ turinti ekipa, blogiausi treneriai, neįdomiausios stebėti ekipos ir kaip atrodys atkrintamųjų poros

Skaityti visą pranešimą