Izraelio kariuomenė po apšaudymo smogė „Hamas“ postui Gazos Ruože

Prieš 1 metus 73

„Po kulkos paleidimo iš Gazos Ruožo į Izraelį Izraelio gynybos pajėgos šiuo metu smogia vienam „Hamas“ kariniam postui Gazos Ruožo šiaurėje“, – sakoma kariuomenės pranešime.

Liudininkas iš Gazos Ruožo Beit Chanūno rajono naujienų agentūrai AFP sakė, kad stebimi smūgiai vienam „Hamas“ kontroliuojamam saugumo objektui. Šis sukarintas judėjimas valdo anklavą.

„Anksčiau... [antradienį] Netiv Haasaros bendruomenėje buvo rasta kulka“, – nurodė kariuomenė, paminėdama Izraelio žemės ūkio bendruomenę prie Gazos Ruožo šiaurinės sienos.

„Po tyrimo nustatyta, kad kulka, paleista iš Gazos Ruožo, anksčiau... [antradienį] pataikė į pramoninį pastatą“, – sakoma pranešime.

Savaitgalį po raketų ugnies iš Gazos Ruožo Izraelio karo lėktuvai taikėsi į vieną „Hamas“ objektą anklave, nurodė kariuomenė.

Izraelio premjeras Yairas Lapidas sekmadienį sakė, kad Izraelis „greitai, tvirtai ir nedvejodamas“ atsakys į bet kokią ugnį iš Gazos Ruožo.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.

Skaityti visą pranešimą