Išskirtinį sutikimą „Žalgiriui“ žadantys Belgrado klubo aistruoliai: mes esame broliškos Rusijos pusėje

Prieš 1 metus 60

Antradienį Kauno „Žalgiris“ išvykoje žais Eurolygos rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubu.

Praėjusiais metais Belgrado klubas Kaune viešėjo jau vykstant karui Ukrainuoje. Tuomet „Crvena Zvezda“ ekipos žaidėjai prieš rungtynes atsisakė laikyti ukrainiečius palaikantį banerį.

Į tai reagavę „Žalgirio“ aistruoliai „Green White Boys“ tribūnoje iškėlė NATO vėliavą, o visa arena skandavo prieš serbus nukreiptas skanduotes.

Serbų klubo aistruoliai šios akistatos nepamiršo ir ne tik žada priešišką atmosferą kauniečiams, bet ir išreiškia palaikymą Rusijai.

„Praėjusį sezoną „Žalgirio“ aistruoliai mus pasitiko su įžeidimais iš tribūnų: „Užsikrušk Serbija“, o tribūnose buvo ir nusikaltėlių NATO bei Ukrainą palaikančios vėliavos.

Rungtynių pradžioje mūsų žaidėjai atsisakė laikyti palaikymo Ukrainai transparantą, po kurio viso mačo metu buvo įžeidinėjami žalgiriečių aistruolių.

Antradienį žaidžiame prieš juos ir jau dabar galima teigti, kad tai bus geriausias šio sezono vizitas. Parodykime jiems, kad nepamiršome visokių keiksmų ir įžeidimų ne tik prieš mūsų klubą, bet ir prieš visus serbus. Mes esame broliškos Rusijos pusėje.

Atkeršykime jiems už pralaimėjimą aikštėje, taip pat už nesąžiningą atmosferą tribūnose. Serbija ir Rusija yra broliai“, – rašoma vienoje Belgrado klubo aistruolių socialinėje paskyroje.

„Ilgoji pertrauka“: išvykimai iš LKL klubų, Garrettas „Ryte“, sąmokslo teorija dėl „Žalgirio“ tvarkaraščio ir blogiausi žalgiriečiai pagal kainos–kokybės santykį

Skaityti visą pranešimą